Tanssitunnit

tanssitautisten viikkotreenit

Tanssitautisten harjoitukset ovat kaikille avoimet – aikaisempi kokemus esimerkiksi kävelemisestä auttaa alkuun. Opetus lähteen aivan alkeista, ellei muuta erikseen mainita. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Harjoituksiin voi tulla vaikka joka viikko tai silloin kun itselle parhaiten sopii. Mukaan voit tulla yksin, kaksin tai porukalla, tunneilla vaihdetaan tanssiparia oppimisen parantamiseksi ja jotta kaikki pääsevät tanssimaan, mutta toki oman parinkin kanssa voi halutessaan tanssia.

Perusteiden lisäksi tunneilla tulee vinkkejä, haasteita sekä kertausta perusteet jo osaaville. Treeneissä ohjaajana Helena, vierailevista tähdistä ilmoitetaan erikseen.  

MISSÄ JA MILLOIN?

Syyskaudella 2022 treenipaikkana on Pohoja, joka löytyy osoitteesta Uusikatu 35, Oulu. 

Tilaan on sisäänpääsy Nummikadun puolelta päädystä, Puustellin liikkeen vierestä. 

Treenit järjestetään viikoittain keskiviikkoisin klo 19.30-21.00. Tulethan ajoissa paikalle, jotta opetus pääsee alkamaan klo 19.30. Tilasta löytyy pukuhuoneet. 

VIIKKOTREENIEN AIKATAULU

24.8. Foksi – Avajaiset 5 e/hlö

31.8. Humpat – kävelyhumppa ja perushumppa

7.9. Fusku

14.9. Tanssisimulaattori – Miten toimitaan tansseissa ja mitä kirjoittamattomia ”sääntöjä” olisi hyvä tietää? Foksin perusteet hyvä olla opeteltuna. 

21.9. Tango – PERUTTU (sairastumisen vuoksi)

28.9. Cha cha – PERUTTU (sairastumisen vuoksi)

5.10. Hidas valssi

12.10. Ruotsalainen foksi / hitaat

19.10. Salsa

 

HINNASTO 2022

Viikkotreenit 10 e / kerta (1,5 tuntia)

5 kerran sarjalippu viikkotreeneihin 45 e/hlö (5 x 1,5 tuntia)

 

** Muutokset mahdollisia, seuraathan treenilistaa muutosten varalta.

Huom! Tanssitunneilla käyviä ei ole vakuutettu Tanssitautisten puolesta, joten huolehdithan vakuutuksestasi tapaturmien varalta.

 

YKSITYISTUNNIT

Yksityistunti on hyvä vaihtoehto jos treeniaikataulu on hankala tai haluat käydä tanssi-asioita rauhassa läpi. Yksityistunnit sopivat hyvin myös pareille, ryhmille ja yrityksille.

Päivitän lisätietoa yksityistunneista pikapuoliin, siihen saakka voit ottaa yhteyttä minuun niin sovitaan yksityiskohdista.