Tanssitunnit

tanssitautisten viikkotreenit

Tanssitautisten harjoitukset ovat kaikille avoimet – aikaisempi kokemus esimerkiksi kävelemisestä auttaa alkuun. Opetus lähteen aivan alkeista, ellei muuta erikseen mainita. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen. Harjoituksiin voi tulla vaikka joka viikko tai silloin kun itselle parhaiten sopii. Mukaan voit tulla yksin, kaksin tai porukalla, tunneilla vaihdetaan tanssiparia oppimisen parantamiseksi ja jotta kaikki pääsevät tanssimaan, mutta toki oman parinkin kanssa voi halutessaan tanssia.

Perusteiden lisäksi tunneilla tulee vinkkejä, haasteita sekä kertausta perusteet jo osaaville. Treeneissä ohjaajana Helena, vierailevista tähdistä ilmoitetaan erikseen.  

TANSSITAUTISTEN TANSSITUNNIT – MISSÄ JA MILLOIN?

Tanssitautisten viikkotreenit ovat tällä hetkellä tuumaustauolla. Helenan löydät kaudella 2023-2024 opettamasta paritanssia ainakin torstaisin Oulu-opiston tanssitunneilla Kaukovainiolla, haluaisitko tulla sinne mukaan? Tasoja on kaksi, alkeet ja alkeisjatko. Jos et ole varma kumpaan haluaisit mukaan, ota toki yhteyttä minuun! Lisätietoa paritanssitunneista löydät Oulu-opiston sivuilta tai voit kysyä suoraan Helenalta. 

PARITANSSIN ALKEISVIIKONLOPUT

Tule oppimaan paritanssia Tavisten viikonloppukursseille! Tulossa ainakin kahtena viikonloppuna opetusta, miksei useampanakin!

Lisätietoja tapahtumista:

10.2.2024 Foksi ja salsa 
http://www.facebook.com/events/358575433454742

24.2.2024 Tango ja fusku
http://www.facebook.com/events/2049905145367442

 

 

 
 

 

** Muutokset mahdollisia, seuraathan treenilistaa muutosten varalta.

Huom! Tanssitunneilla käyviä ei ole vakuutettu Tanssitautisten puolesta, joten huolehdithan vakuutuksestasi tapaturmien varalta.

 

YKSITYISTUNNIT

Yksityistunti on hyvä vaihtoehto jos treeniaikataulu on hankala tai haluat käydä tanssi-asioita rauhassa läpi. Yksityistunnit sopivat hyvin myös pareille, ryhmille ja yrityksille.

Päivitän lisätietoa yksityistunneista pikapuoliin, siihen saakka voit ottaa yhteyttä minuun niin sovitaan yksityiskohdista.