Tanssitunnit

tanssitautisten viikkotreenit

Tanssitautisten viikkotreenejä pidetään keskiviikkoisin klo 19-21 osoitteessa Kansankatu 47 (Oulu), jossa sijaitsee Kunto Ykkösen peilisali. Paikalta löytyy pukuhuoneet vaatteiden vaihtoa varten tarvittaessa. Oma vesipullo on suositeltavaa ottaa mukaan!

Tanssitautisten harjoitukset ovat kaikille avoimet – aikaisempi kokemus esimerkiksi kävelemisestä auttaa alkuun. Opetus lähteen aivan alkeista, ellei muuta erikseen mainita. Treenimaksu on 10€ per nenu. Maksutapana käyvät kortti ja käteinen. Harjoituksiin voi tulla vaikka joka viikko tai silloin kun itselle parhaiten sopii. Mukaan voit tulla yksin, kaksin tai porukalla, tunneilla vaihdetaan tanssiparia oppimisen parantamiseksi ja jotta kaikki pääsevät tanssimaan. 

Perusteiden lisäksi tunneilla tulee vinkkejä, haasteita sekä kertausta perusteet jo osaaville. Treeneissä ohjaajana Helena, vierailevista tähdistä ilmoitetaan erikseen.  

Ohjeistus tanssitunneille (6.9.2021):
 
– Kuten aina, tunneille voi tulla yksin, kaksin tai porukalla. Tanssiparia vaihdetaan normaalisti, mutta halutessaan voi toki opetella
vain oman parin kanssa.
 
– Nimet ja yhteystiedot kerätään treeneihin osallistujilta koronatilanteen vuoksi. Tiedot säilytetään 2 viikon ajan.
 
– Oma vesipullo mukaan.
 
Tulethan tunneille vain terveenä. Pesethän kädet ennen treenien alkua. Käytä käsidesiä, muista yskimishygienia, käytä maskia halutessasi. Pidetään huoli niin itsestämme kuin toistemme terveydestä, eikös niin <3 
 
Muista seurata ilmoituksia mahdollisten muutosten varalta!

VIIKKOTREENIEN AIKATAULU, SYKSY 2021

15.9. Foksi
22.9. Fusku
29.9. Humppa
6.10. Bachata
13.10. Bugg
20.10. Hitaat ja ViSe (eli vienti ja seuraaminen) PERUTTU

*** SYYSLOMA ***

3.11. Bugg+ (perusteita, edetään hieman tavallista nopeammin)
10.11. ViSe (eli vienti ja seuraaminen)
17.11. Tämän lajin te päätätte äänestyksellä 🙂
24.11. West coast swing
1.12. Foksi-fuskun alkeisjatko
8.12. Salsa
15.12. Pikkujoulut! Lajeina ainakin lambada ja merengue, muut ilmoitetaan viimeistään viikolla 44

** Muutokset mahdollisia, seuraathan treenilistaa muutosten varalta.

Huom! Tanssitunneilla käyviä ei ole vakuutettu Tanssitautisten puolesta, joten huolehdithan vakuutuksestasi tapaturmien varalta.

 

YKSITYISTUNNIT

Yksityistunti on hyvä vaihtoehto jos treeniaikataulu on hankala tai haluat käydä tanssi-asioita rauhassa läpi. Yksityistunnit sopivat hyvin myös pareille, ryhmille ja yrityksille.

Päivitän lisätietoa yksityistunneista pikapuoliin, siihen saakka voit ottaa yhteyttä minuun niin sovitaan yksityiskohdista.