Tanssitunnit

tanssitautisten viikkotreenit

Tanssitautisten viikkotreenejä pidetään tiistaisin klo 18.30-20.30 Lääkiksen pääaulassa osoitteessa Aapistie 5A (Oulu). Ulko-ovi on auki klo 18.20-18.30, tulethan siis ajoissa paikalle! Oma vesipullo kannattaa ottaa mukaan.

Tanssitautisten harjoitukset ovat kaikille avoimet – aikaisempi kokemus esimerkiksi kävelemisestä auttaa alkuun. Opetus lähteen aivan alkeista, ellei muuta erikseen mainita. Treenimaksu on 6€ per nenu, Sporttipassin kanssa hinta 4€. Maksutapana käteinen tai kortti. Harjoituksiin voi tulla vaikka joka viikko tai silloin kun itselle parhaiten sopii. Mukaan voit tulla yksin, kaksin tai porukalla, tunneilla vaihdetaan tanssiparia oppimisen parantamiseksi ja jotta kaikki pääsevät tanssimaan. Perusteiden lisäksi tunneilla tulee vinkkejä, haasteita sekä kertausta perusteet jo osaaville. Treeneissä ohjaajana Helena, vierailevista tähdistä ilmoitetaan erikseen.  

Ohjeistus tanssitunneille (30.8.2020):
 
– Kuten aina, tunneille voi tulla yksin, kaksin tai porukalla. Tanssiparia vaihdetaan normaalisti, mutta halutessaan voi toki opetella
vain oman parin kanssa.
 
– Nimet ja yhteystiedot kerätään treeneihin osallistujilta koronatilanteen vuoksi. Tiedot säilytetään 2 viikon ajan.
 
– Oma vesipullo mukaan.
 
Tulethan tunneille vain terveenä. Pesethän kädet ennen treenien alkua. Käytä käsidesiä, muista yskimishygienia, käytä maskia halutessasi. Jos olet palannut ulkomailta 14 vrk sisällä, pyydän, että jäät kotiin.

VIIKKOTREENIEN AIKATAULU, SYKSY 2020

8.9. Fusku
15.9. Cha cha
22.9. Humppa PERUTTU sairastapauksen vuoksi
29.9. West coast swing, Peter
6.10. Salsa
13.10. Levytanssit

*** SYYSLOMA ***

26.10.2020: Tanssitautisten treenitila poissa käytöstä koronatilanteen vuoksi, joten treenit nyt tauolla. Treenien jatkumisesta ilmoitetaan heti kun tilanne muuttuu. Seuraa myös Tanssitautisten sivua Facebookissa. 

27.10.
3.11.
10.11.
17.11.
24.11.
1.12.
8.12.
15.12.

** Muutokset mahdollisia, seuraathan treenilistaa muutosten varalta. 

* Tiistaitansseissa tutustutaan tanssilajeihin, muihin tanssitaudin saaneisiin ja ennen kaikkea tanssitaan! Kyseessä on
levytanssit, joissa uskaltaa kysellä neuvoa tanssiaskeliin, -lajiin, -asentoon tai mihin tahansa mieltä askarruttavaan asiaan.


Huom! Tanssitunneilla käyviä ei ole vakuutettu Tanssitautisten puolesta, joten huolehdithan vakuutuksestasi tapaturmien varalta.

 

YKSITYISTUNNIT

Yksityistunti on hyvä vaihtoehto jos treeniaikataulu on hankala tai haluat käydä tanssi-asioita rauhassa läpi. Yksityistunnit sopivat hyvin myös pareille, ryhmille ja yrityksille.

Päivitän lisätietoa yksityistunneista pikapuoliin, siihen saakka voit ottaa yhteyttä minuun niin sovitaan yksityiskohdista.